Zoek

Routebeschrijving

SAR Katwijk vindt plaats om en rond de Boulevard in Katwijk ter hoogte van de Vuurtoren.

Met de auto vanuit Amsterdam
Vanuit de richting Amsterdam rijdt u via de A4 en de A44 in de richting Leiden, Den Haag Centrum. Vervolgens neemt u de afslag ‘Leiden, Utrecht, Valkenburg, Katwijk’ en gaat u via de N206 richting Katwijk Na ongeveer 2 km. neemt u de afslag Katwijk aan Zee. Bij de verkeerslichten gaat u links af. Bij de twee rotondes die u tegen komt, gaat u rechtdoor. Na de tweede rotonde gaat u rechtdoor de Tramstraat in. De Tramstraat gaat over in de Kon. Wilhelminastraat. Aan het einde gaat u links af de Bouelvard op. Na 500 meter ziet uw de vuurtoren aan uw linkerhand. Het demonstratie-terrein vindt u tegenover de vuurtoren op het strand.

Met de auto vanuit Den Haag
Vanuit de richting Den Haag rijdt via de N44 (overgaand in de A44) richting Leiden, Amsterdam. U neemt dan de afslag ‘Leiden, Valkenburg, Katwijk, Noordwijk’ en gaat dan via de N206 richting Katwijk. Na ongeveer 2 km. neemt u de afslag Katwijk aan Zee. Bij de verkeerslichten gaat u links af. Bij de twee rotondes die u tegen komt, gaat u rechtdoor. Na de tweede rotonde gaat u rechtdoor de Tramstraat in. De Tramstraat gaat over in de Kon. Wilhelminastraat. Aan het einde gaat u links af de Bouelvard op. Na 500 meter ziet uw de vuurtoren aan uw linkerhand. Het demonstratie-terrein vindt u tegenover de vuurtoren op het strand.

Met het Openbaar Vervoer
Komt u met het openbaar vervoer naar SAR Katwijk dan raden wij u aan om uw reis vooraf goed te plannen. Katwijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer vanaf station Leiden Centraal of Den Haag Centraal. Ga voor actuele reisinformatie en het plannen van uw reis naar 9292ov.nl

Fiets
Komt u uit Katwijk of uit de directe omgeving daarvan dan adviseren wij vanwege de verwachte drukte met de fiets naar SAR Katwijk toe te komen. Op en rondom de Boulevard is er op diverse plekken de ruimte om uw fiets neer te zetten.

Strandinfo App

Download de strandinfo app hier.

Zoeken