Zoek

Parkeergelegenheid

In de gemeente Katwijk geldt in en rondom het centrum betaald parkeren van maandag t/m zondag. Daarnaast zijn enkele zones alleen bestemd voor vergunninghouders. Op de website van gemeente Katwijk vindt u uitgebreide informatie over het parkeerbeleid van de gemeente.

In de gemeente Katwijk vindt u in de nabijheid van het evenemententerrein, het strand en het winkelcentrum vier parkeergarages. Deze garages zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend.

Parkeergarage Boulevard-Zeezijde
Deze garage heeft 670 plaatsen en ligt in de duinen aan de Boulevard. Bij 3 van de 5 in- en uitgangen is een lift, namelijk bij de Oude Kerk, Voorstraat en de Wilhelminastraat.
Op zaterdag 1 juli is de zuidelijke ingang van de parkeergarage, ter hoogte van de Blommerstraat, gedurende de hele dag afgesloten vanwege SAR Katwijk.

Parkeergarage Zeehos
Deze parkeergarage bevindt zich achter de Zuid-Boulevard van Katwijk en beschikt over 200 parkeerplaatsen (ruim 2 minuten lopen).

Parkeergarage aan de Tramstraat
Deze garage heeft 125 plaatsen en ligt slechts 250 meter vanaf het strand (8 minuten lopen). Deze garage heeft geen lift.

Parkeergarage aan de Princehaven
Deze garage heeft 250 plaatsen en bevindt zich slechts 500 meter vanaf het strand (10 minuten lopen).  Deze garage heeft een lift.

Parkeren op straat
Er is ook de mogelijkheid om op straat te parkeren. In de nabijheid van het strand en het centrum van Katwijk is er betaald parkeren.  Op straat betaalt u € 3,00 per uur. Bij de parkeerautomaten op de parkeerterreinen kunt u een dagkaart kopen. Deze automaten staan in de Seinpoststraat, Sportlaan, Zuidduinseweg en op het parkeerterrein Noordduinseweg. De dagkaart kost € 10. Aan de Noordduinseweg is een groot parkeerterrein te vinden. Dit parkeerterrein ligt op 15 minuten lopen van het evenemententerrein.

Strandinfo App

Download de strandinfo app hier.

Zoeken