Zoek

Programma

SAR Katwijk 2023 belooft weer een spectaculaire show te worden met een bomvol programma, dus noteer zaterdag 1 juli in je agenda! Tijdens dit ‘Search and Rescue Event’ geven een groot aantal organisaties uit de hulpverleningsketen acte de presence.


Gedurende de hele dag (van 10:00 – 16:00 uur) worden er diverse demonstraties gegeven op het demonstratieterrein op de Boulevard ter hoogte van de Vuurtoren en het demonstratieterrein op strand ter hoogte van het Strandplein (Evenementenplein). Op het heli-platform aan het einde van de Zuid-Boulevard zullen gedurende de dag diverse vliegbewegingen plaatsvinden. Ook kunt u terecht op onze uitgebreide Static Show.

 

Hier kunt u de deelnemers van dichtbij bekijken en ontmoeten. Er is voor jong en oud veel te zien en te doen. De organisatie is momenteel nog bezig met het uitnodigen van deelnemers en aan het inventariseren welke demo’s de verschillende organisaties kunnen en willen geven. Het draaiboek van SAR Katwijk 2023 volgt in een later stadium.


Het programmaoverzicht is onder voorbehoud van wijzigingen en afhankelijk van weersomstandigheden, operationele inzet en beschikbaarheid van de diverse organisaties.

Strandinfo App

Download de strandinfo app hier.

Zoeken