Zoek

Nieuws

SAR KATWIJK UITGESTELD

In navolg van vele andere evenementen hebben we als organisatie besloten om SAR Katwijk uit te stellen naar 2021. We betreuren dat een dag die normaal gesproken één van de hoogtepunten voor de leden van de Katwijkse Reddingsbrigade is en wellicht ook voor uw organisatie, dit jaar niet door kan gaan.
Met het uitstellen van SAR Katwijk stelt de organisatie de veiligheid van de volksgezondheid voorop, die momenteel door het Corona-virus enorm kwetsbaar is.

 

Daarnaast zetten collega-hulpverleningsorganisaties, die normaal een vast gezicht zijn op SAR Katwijk, zich op dit moment met man en macht in om mensenlevens te redden in de strijd met het Coronavirus. Wij wensen ze heel veel sterkte, kracht en wijsheid toe!
Ook voor onze sponsors is het momenteel een lastige tijd door alle maatschappelijke maatregelen om hun bedrijf boven water te houden.
Vandaar voor ons als organisatie een logisch besluit om SAR Katwijk uit te stellen.

 

De voorbereidingen voor de editie van 2020 waren al in volle gang. De uitnodigingen waren al de deur uit. Al meerdere deelnemers en sponsors hadden hun deelname toegezegd. Wij hopen dat u natuurlijk tijdens de volgende editie van SAR Katwijk weer van de partij bent!
In 2021 zullen we SAR Katwijk weer organiseren op de eerste zaterdag van juli, namelijk op zaterdag 3 juli 2021 (mits de maatschappelijke ontwikkelingen dit tegen die tijd toelaten). Wij vragen u alvast de datum in uw agenda te zetten.

 

Wij hopen dat u de veiligheidsmaatregelen van de overheid in acht blijft nemen en hopen u volgend jaar in goede gezondheid weer te mogen verwelkomen tijdens SAR Katwijk 2021.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Zoeken

Volg ons op

Zoeken