Zoek

Nieuws

Beelden SAR Katwijk 1 juli live te zien op RTV Katwijk 

Zaterdag 1 juli is het zo ver en vindt het grote hulpverleningsevenement SAR Katwijk weer plaats. Met een bomvol programma hoeven bezoekers zich geen moment te vervelen.
Helaas is niet iedereen in de gelegenheid om live SAR Katwijk te bezoeken. Tijdens de laatste twee edities was er daarom een livestream te zien op de Facebookpagina van SAR Katwijk. Wat veel online kijkers opleverde. Dit jaar zal de livestream van SAR Katwijk ook op televisie te zien zijn bij RTV Katwijk. Tussen 10.00 en 16.00 uur is een sfeerimpressie met ruwe beelden van het evenement, gemaakt en geregisseerd door de organisatie van SAR Katwijk, te zien op RTV Katwijk.
Zo kunt u toch thuis meekijken met de helikoptercrash op de Boulevard en alle demonstraties die op zee plaatsvinden variërend van een reddingsactie, aanvaring tussen schepen tot een drugssmokkel op zee.
De organisatie van SAR Katwijk en RTV Katwijk hopen met deze samenwerking veel geïnteresseerden te bereiken om de speciale editie van SAR Katwijk vanwege het 100-jarig bestaan van de Katwijkse Reddingsbrigade mee te beleven.  

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Zoeken

Volg ons op

Zoeken