Zoek

Nieuws

SAR Katwijk 2024 AFGELAST

SAR Katwijk staat al jaren bekend om spectaculaire demonstraties waarmee wij aan het publiek een inkijk kunnen geven in het werk van ons als hulpdiensten. Ook dit jaar beloofde weer een spectaculaire editie te worden.

Het KNMI heeft voor zaterdag code geel afgegeven voor alle kustprovincies. Mede door deze ontwikkeling vinden wij het niet verantwoord om het evenement door te laten gaan. Als organisatie betreuren wij dit enorm maar jullie en onze veiligheid staan voorop.

Wij als Katwijkse Reddingsbrigade staan voor preventie en veiligheid. Doordat wij als organisatie de veiligheid niet voldoende kunnen garanderen, hebben wij als organisatie geen andere keus dan het evenement niet door te laten gaan. Voor onze vrijwilligers die alles op alles gezet hebben om ook dit jaar weer tot een succes te brengen, is dit een ongelofelijke domper. Wij begrijpen dat dit ook voor externe deelnemers, bezoekers en iedereen die bij het evenement betrokken is een vervelend bericht is.

De organisatie van SAR Katwijk wil alle sponsoren, vrijwilligers en deelnemers bedanken voor hun inzet en begrip voor de situatie waarin wij ons nu bevinden. Wij hopen volgend jaar weer een spectaculaire editie neer te kunnen zetten

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Zoeken

Volg ons op

Zoeken