Zoek

Nieuws

SAR KATWIJK DIGITAAL!

SAR Katwijk 2021 live op televisie

 

Het grootste hulpverleningsevenement van deze regio, SAR Katwijk, zal op zaterdag 3 juli 2021 een live uitzending verzorgen in samenwerking met RTV Katwijk. In deze uitzending van ongeveer een uur ontvangt de organisatie van SAR Katwijk diverse gasten aan tafel in de studio en wordt er een uniek kijkje gegeven achter de schermen bij SAR Katwijk.

 

In de uitzending wordt tevens teruggekeken naar de historie van SAR Katwijk en komen diverse deelnemers van de gebruikelijke edities vertellen over hun werk en hun inzet tijdens het evenement. Kijkers kunnen live via een hashtag en Whatsapp de studio van RTV Katwijk bereiken om hun vragen te stellen aan de organisatie.

 

Een fraaie mix van interviews, beeldmateriaal en interactie met het publiek thuis maakt deze uitzending eentje om niet te missen. Dit vanuit een unieke setting in de studio van RTV Katwijk.  Als organisator van SAR Katwijk nodigt de Katwijkse Reddingsbrigade iedereen uit om op zaterdag 3 juli om 18.00u de uitzending te bekijken op RTV Katwijk en op de social media kanalen van SAR Katwijk en hier de interactie aan te gaan met de mensen in de studio.

 

Foto: Dirk Dulfer

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Zoeken

Volg ons op

Zoeken