Zoek

Nieuws

Verkeershinder zaterdag 6 juli

De Katwijkse Reddingsbrigade (KRB) organiseert dit jaar op zaterdag 6 juli het International SAR Katwijk. De reddingsbrigade verzorgt samen met diverse andere hulpverleningsorganisaties demonstraties om het publiek een indruk te geven van het reddingswerk. Op de Boulevard tussen de Vuurtoren en Hotel Noordzee staat een uitgebreide static show opgesteld en de Zuid-Boulevard wordt ingericht als landingsplaats voor helikopters.  

 

De activiteiten vinden plaats op de Boulevard tussen de Voorstraat en de Zuid-Boulevard en op het strand- en zeegedeelte ter hoogte van de Vuurtoren. De Boulevard wordt vanaf de Wilhelminastraat tot halverwege de Zuid-Boulevard volledig afgesloten voor verkeer. Dit geldt ook voor het Duinplein. Het verkeer wordt omgeleid. De verkeersregelaars kunnen u meer informatie geven over de omleidingen. De strandpaviljoens zijn via het strand volledig bereikbaar.  

 

Tijdens het moment van opstijgen en landen van de helikopters schrijft de regelgeving voor dat ook de Duinreepstraat en een gedeelte van de Zeereepstraat, parallel aan de Boulevard, tijdelijk afgesloten moet worden.  

 

Komt u uit Katwijk of uit de directe omgeving daarvan dan adviseren wij vanwege de verwachte drukte lopend of met de fiets naar SAR Katwijk toe te komen. Op en rondom de Boulevard is er op diverse plekken de ruimte om uw fiets neer te zetten.  

 

 

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Zoeken

Volg ons op

Zoeken