Zoek

Nieuws

VRIENDEN VAN SAR KATWIJK

Vrienden van SAR Katwijk

Unieke kans om zichtbaar te zijn op Katwijks grootse jaarlijkse outdoor event:

 

De afgelopen jaren is SAR Katwijk in omvang gegroeid qua deelnemers en bezoekers. Dit brengt ook extra kosten mee voor de organisatie van het hulpverleningsevenement. Ook de komende jaren willen we door blijven kunnen groeien en het evenement nog verder professionaliseren.

SAR Katwijk ontvangt al jaren subsidie vanuit de gemeente en diverse andere instanties. Daarnaast zijn er ook sponsoren die SAR Katwijk een warm hart toedragen. Deze bijdrage is echter onvoldoende om SAR Katwijk in deze omvang te blijven organiseren. Door de organisatie is er daarom een nieuw initiatief bedacht ‘Vrienden van SAR Katwijk’. Bedrijven kunnen een sponsorpakket naar keuze afnemen en ontvangen als tegenprestatie naamsbekendheid tijdens, voor of na SAR Katwijk. Uw unieke sponsoring zetten wij om in zichtbaarheid op onze live LED schermen en livestream op internet. Banners, vlaggen met uw naam erop, verwerkt in drukwerk en grote aandacht op onze sociale netwerken. Afhankelijk van het gekozen sponsorpakket nodigen wij u graag uit om ons sponsornetwerk bij te wonen. Kijk hier voor de nog beschikbare sponsorpakketten voor 2020:

  • Brons: € 100,-
  • Zilver: € 250,-
  • Goud: € 500,-
  • Platinum: € 1000,-

Heeft u een bedrijf of kent u bedrijven die geïnteresseerd zijn om ‘Vriend van SAR Katwijk’ te worden stuur dan een mailtje naar sponsoring@sarkatwijk.nl of u kunt telefonisch contact opnemen met Mark Parlevliet (06-11421472) of Bart de Mooy  (06-52223574). Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken naar de mogelijkheden.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Zoeken

Volg ons op

Zoeken